Jungheimer café 30 september 2024

Jungheimer café 30 september – Thema: Hoe blijf je in balans?

Het Jungheimercafé is bedoeld voor mensen met dementie op jonge leeftijd en hun partners, kinderen, mantelzorgers en andere belangstellenden uit de hele regio, van Hoeksche Waard tot Gorinchem. We zijn er vooral voor deze mensen, maar wil je als professional aansluiten, dan ben je zeker ook welkom.

Wat kun je verwachten als je het Jungheimercafé bezoekt?
Bij ieder Jungheimercafé staat een onderwerp centraal waarbij we één of meer sprekers uitnodigen. Deze keer is het thema ‘Leven en leren met dementie’. Ergotherapeute Mieke Biesheuvel is onze gastspreker deze avond. Als je op jonge leeftijd dementie krijgt, verandert er veel in het dagelijks leven, ook voor je naasten. Het kan moeilijker worden om de tijd te plannen of om de weg te vinden, bijvoorbeeld naar de sportschool. En toch wil je zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Wat is voor jou of jullie belangrijk om te behouden? Welke problemen kom je tegen? Wat kun je doen, leren of aanpassen om dit te laten slagen? Mieke laat zien welke mogelijkheden er zijn om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. We delen ervaringen met elkaar zodat we van elkaar kunnen leren.

Het café vindt plaats op locatie
Salios, locatie het Parkhuis, zaal Het Trefpunt
Haaswijkweg Oost 69A | 3319 GB Dordrecht

Zien we jullie op 30 september?
De inloop start om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Daarna is er nog de gelegenheid na te praten onder het genot van een drankje.

Meer informatie

Voor meer informatie neem je contact op met: